AnaSayfa / Genel / Kahve falında anı görmek

Kahve falında anı görmek

Kahve falında anı görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, karasızlık yaşayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında anı gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında ölüm anını hissetmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm anını görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm anını beklemek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, o işi canlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek anırması görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem anını yaşamak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalettir.

Kahve falında deprem anını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza inanılır.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işarettir.

Kahve falında doğum anını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir