AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde uyuduğunu görmek

Kahve falında denizin üstünde uyuduğunu görmek

Kahve falında denizin üstünde uyuduğunu görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, engellerin aşılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde uyuduğunu gördüyseniz:

  • Bir adım atma gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında denizin üstünde uyumak kazancının günden güne artacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde uyuduğunu görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde uyumak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yol üstünde uyumak arkasından gıybet edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında masa üstünde uyumak haybeye para ve zaman harcayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak makamının ve ününün artacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağın üstünde uyumak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir