AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında denizin içinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında denizin içinde yürüdüğünü görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında deniz içinde yürümek sevgisinin artacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinden yürümek daha rahat para kazanacağına, girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde yürümek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında denizin içinde yürüdüğünü görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında derenin içinde yürümek çalıştığı yerde amir olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında nehir içinde yürümek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir