AnaSayfa / Genel / Kahve falında anane ve dede görmek

Kahve falında anane ve dede görmek

Kahve falında anane ve dede görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hedeflerini tutturamayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında anane ve dede gördüyseniz:

  • Orijinal planlarınızı değiştirmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında anane ve dede görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anane görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anane görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında dedesinin ruhunu görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında dedemi ölmüş görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedenin mezarını görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında dededen hediye almak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dedesini hasta görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir