AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedenin mezarını görmek

Kahve falında ölmüş dedenin mezarını görmek

Kahve falında ölmüş dedenin mezarını görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, şansın yüze güleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, kendini yiyip bitireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedenin mezarını gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş dedesinin mezarını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedemin mezarını görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında dedesinin mezarını kazmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza tabir olunur.

Kahve falında dede mezarı görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dedenin mezarını görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında dedesinin mezarını görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedenin mezarını görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, insanlarla tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemin mezarını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir