Kahve falında denizin bittiğini görmek

Kahve falında denizin bittiğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin bittiğini gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında denizin bittiğini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolun bittiğini görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında liseyi bitirmek kurulan hayallerin yıkılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında peynirin bittiğini görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kasasının daha çok para dolacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman bit görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçından bit döküldüğünü görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap okuyup bitirmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını bitlenmiş görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir