AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi yakından görmek

Kahve falında denizi yakından görmek

Kahve falında denizi yakından görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi yakından gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında denizi yakından görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakından deniz görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize yakından bakmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşi yakından görmek daha fazla yakınlaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ayı yakından görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi yakından görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yakından uçak görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Kahve falında yakından aslan görmek tüm özlemini gidereceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir