AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşi yakından görmek

Kahve falında güneşi yakından görmek

Kahve falında güneşi yakından görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, alim ve bilge insan olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında güneşi yakından gördüyseniz:

  • Karara varmanız veya seçim yapmanız gereken konularda en yararlı alternatifi bulmanızı sağlayacak bilgiler beklenmedik şekilde elinize geçebilir ya da alışılmadık türde bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında güneşi yakından görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında ayı yakından görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yakından deniz görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize yakından bakmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, talihinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kabeyi yakından görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakından uçak görmek malının ve parasının da artacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına yorulur.

Kahve falında yakından aslan görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, son model arabaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında denizi yakından görmek tazeleneceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir