AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakından aslan görmek

Kahve falında yakından aslan görmek

Kahve falında yakından aslan görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yakından aslan gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yakından aslan görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında denizi yakından görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi yakından görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında ayı yakından görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize yakından bakmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında güneşi yakından görmek başarıya ulaşacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakından deniz görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakından uçak görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir