AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakından deniz görmek

Kahve falında yakından deniz görmek

Kahve falında yakından deniz görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yakından deniz gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında denizi yakından görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakından deniz görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında denize yakından bakmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında güneşi yakından görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakından uçak görmek yalnız hissetmeye, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakından aslan görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeyi yakından görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında ayı yakından görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir