AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi taşarken görmek

Kahve falında denizi taşarken görmek

Kahve falında denizi taşarken görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kişiye hep umut olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, belalardan korunacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında denizi taşarken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes bazı iş veya konularda sizin kadar gayret göstermeyebilir.

Kahve falında denizin taştığını görmek dualarının gerçekleşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek prestij kaybı yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi taşmış görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin taşıp eve girdiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Kahve falında denize taş attığını görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizlerin taştığını görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denize taş sektirmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir