AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize taş sektirmek

Kahve falında denize taş sektirmek

Kahve falında denize taş sektirmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında denize taş sektirmek gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında denize taş sektirmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, canının derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde taş sektirmek yokluğa düşeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Kahve falında taş sektirmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında suda taş sektirmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sek içki içmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında sek rakı içmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sorunlarını çözebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sekerat görmek günlerini hastanede geçireceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sekerek yürümek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir