AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi taşmış görmek

Kahve falında denizi taşmış görmek

Kahve falında denizi taşmış görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, işlerinin günden güne azalacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizi taşmış gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında taşlı denizde yüzmek haneden birinin ayrılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine inanılır.

Kahve falında denizde beyaz taş görmek kısmetsizlik yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında deniz taşması görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi taşarken görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında denizi taştığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz taşmasını görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına delalet eder.

Kahve falında deniz içinde taş görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir