AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizlerin taştığını görmek

Kahve falında denizlerin taştığını görmek

Kahve falında denizlerin taştığını görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında denizlerin taştığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında dibi taşlı deniz görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında denize taş attığını görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına yorulur.

Kahve falında denizin taşmasını görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz suyunun taştığını görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize taş atmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli deniz taşı görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında deniz içinde taş görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir