AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi doldurmak

Kahve falında denizi doldurmak

Kahve falında denizi doldurmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizi doldurmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Kahve falında denizi doldurmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizden su doldurmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında dolma doldurmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayran doldurmak güçlükle elde edilecek başarı, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında taş doldurmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvala toprak doldurmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında güğüme su doldurmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir