AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize ulaşmaya çalışmak

Kahve falında denize ulaşmaya çalışmak

Kahve falında denize ulaşmaya çalışmak kendisine kızacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tatsızlık olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işarettir.

Kahve falında denize ulaşmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında denize ulaşmaya çalışmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak büyük savaşların yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde çalışmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Kahve falında denizi geçmeye çalışmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denize girmeye çalışmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzmeye çalışmak yolunda gideceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir