AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girmeye çalışmak

Kahve falında denize girmeye çalışmak

Kahve falında denize girmeye çalışmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında denize girmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize ulaşmaya çalışmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzmeye çalışmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında denizi geçmeye çalışmak yokluğa, darlığa düşeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında denize girmeye çalışmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında denizde çalışmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir