AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarları atmak

Kahve falında anahtarları atmak

Kahve falında anahtarları atmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, kazanca kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarları atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında anahtar atmak yönetici makamına oturacağına, patlama noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarları atmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında anahtarı suya atmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına inanılır.

Kahve falında anahtarı denize atmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında anahtarı atmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında denize anahtar atmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, işinden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarı yere atmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birine anahtar atmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir