AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar atmak

Kahve falında anahtar atmak

Kahve falında anahtar atmak kafasının rahatlayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar atmak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Kahve falında anahtarı denize atmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı suya atmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize anahtar atmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine anahtar atmak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarı atmak neşesini kaçıracağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında anahtar atmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Kahve falında anahtarları atmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarı yere atmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir