AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine anahtar atmak

Kahve falında birine anahtar atmak

Kahve falında birine anahtar atmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birine anahtar atmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında anahtarı atmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize anahtar atmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarları atmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Kahve falında birine anahtar atmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar atmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Kahve falında anahtarı yere atmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında anahtarı suya atmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarı denize atmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir