AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek

Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek

Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret eder.

Kahve falında anahtar düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Kahve falında anahtarı suya düşürmek rütbesinin yükseleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarı düşürmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar düşürmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete anahtar düşürmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, beden sağlığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize anahtar düşürmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, manevi olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarı tuvalete düşürmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir