AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden anahtar almak

Kahve falında birinden anahtar almak

Kahve falında birinden anahtar almak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yapacağı planların altüst olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden anahtar almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Kahve falında anahtarlık hediye almak helal ekmek yiyeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarı evde unutmak sabrını zorlayacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar kilit görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında araba anahtarı istemek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında anahtar satın almak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Kahve falında birisine anahtar vermek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar toplamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış anahtar görmek elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir