AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girip balık görmek

Kahve falında denize girip balık görmek

Kahve falında denize girip balık görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denize girip balık gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında balık dolu denizde yüzmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında berrak deniz ve balık görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde köpek balığı görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında denizin içinde yunus balığı görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde fok balığı görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığı denize atmak aile işlerinin başına geçeceğine, yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında denizde balık görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında denizin içinde bir sürü balık görmek işlerinin hızlanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir