AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balık görmek

Kahve falında denizde balık görmek

Kahve falında denizde balık görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, zor durumların biteceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde balık gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Kahve falında denizde kırmızı balık görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden büyük balık yakalamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balık ve deniz görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında deniz içinde köpek balığı görmek hile ile mal elde etmeye, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında denizin içinde balık tutmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde balık tutmaya çalışmak dertlerin bitip huzura erileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzmek ve balık tutmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizdeki balıkları görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir