AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak deniz ve balık görmek

Kahve falında berrak deniz ve balık görmek

Kahve falında berrak deniz ve balık görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kötü düşmana tabir olunur.

Kahve falında berrak deniz ve balık gördüyseniz:

  • Anılarınızın üzerinden geçmeniz ilerlemek için gerekli cevapları bulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında berrak deniz içinde balık görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında berrak denizde balıklar görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak deniz ve balık görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalettir.

Kahve falında berrak denizde balık görmek konforundan da ödün vereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Kahve falında berrak suda balık görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir