AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşen birini görmek

Kahve falında denize düşen birini görmek

Kahve falında denize düşen birini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında denize düşen birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında denize düşüp yüzmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında denizden düştüğünü görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hayır ve bereketin artmasına işaret eder.

Kahve falında deniz düştüğünü görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında denize yüzük düşürmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında denize çanta düşürmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize düşeceğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir