AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşeni görmek

Kahve falında denize düşeni görmek

Kahve falında denize düşeni görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denize düşeni gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denize ayakkabı düşürmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında deniz düştüğünü görmek müjdeli haberler alacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşin denize düştüğünü görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu denize düşürmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize düşeni kurtarmak umutlarının biteceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun denize düştüğünü görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın denize düştüğünü görmek aksiliklerin son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir