AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşmekten kurtulmak

Kahve falında denize düşmekten kurtulmak

Kahve falında denize düşmekten kurtulmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, şansının kendisinden yana olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Kahve falında denize düşmek ve kurtulmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında denize düşmekten kurtulmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet eder.

Kahve falında denize düşmek kurtulmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak malların artacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak huzurun kaçacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak eşlerin ayrılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya düşmek ve kurtulmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulur.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir