AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize atlamak

Kahve falında denize atlamak

Kahve falında denize atlamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında denize atlamak gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında denize atlamak yüzmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize atlamak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köprüden denize atlamak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikle denize atlamak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalettir.

Kahve falında birini kurtarmak için denize atlamak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının denize atladığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek düşmanlarını bile affedeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir