AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize anahtar düşürmek

Kahve falında denize anahtar düşürmek

Kahve falında denize anahtar düşürmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ekmeğinin azalacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize anahtar düşürmek gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında denize anahtar düşürmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında anahtarın denize düştüğünü görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete anahtar düşürmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya anahtar düşürmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı düşürmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarı tuvalete düşürmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir