AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya anahtar düşürmek

Kahve falında suya anahtar düşürmek

Kahve falında suya anahtar düşürmek işlerin aksayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında suya anahtar düşürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında suya anahtar düşürmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarı suya düşürmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarı düşürmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete anahtar düşürmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarın denize düştüğünü görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar düşürmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir