AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarı düşürmek

Kahve falında anahtarı düşürmek

Kahve falında anahtarı düşürmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarı düşürmek gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek şöhret elde edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarı suya düşürmek sıkıntısından kurtulacağına, moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize anahtar düşürmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarı düşürmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarı tuvalete düşürmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında anahtar düşürdüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında suya anahtar düşürmek elinde avucunda olanı yitireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarın denize düştüğünü görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir