AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz vapuru görmek

Kahve falında deniz vapuru görmek

Kahve falında deniz vapuru görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, güzel günlerle tanışılacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz vapuru gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz vapuruna binmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde vapurla gitmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında vapurla denizde gezmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde vapurla gezmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde vapur görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Kahve falında denizde vapura binmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve vapur görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işarettir.

Kahve falında deniz vapuru görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir