AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarının çalındığını görmek

Kahve falında anahtarının çalındığını görmek

Kahve falında anahtarının çalındığını görmek gözden düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalettir.

Kahve falında anahtarının çalındığını gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında anahtarının çalındığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalıştığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine delalet eder.

Kahve falında yurtdışına çalışmaya gitmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ders çalışanları görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında arabası çalınmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında malın çalınması görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını ders çalışırken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir