AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde uyumak

Kahve falında denizin içinde uyumak

Kahve falında denizin içinde uyumak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında denizin içinde uyumak gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında denizin içinde uyumak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında deniz içinde uyumak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalettir.

Kahve falında araba içinde uyumak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami içinde uyumak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, dedikodu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde uyuduğunu görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde uyumak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde uyumak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mezar içinde uyumak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sevap işleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir