AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazın üşümek

Kahve falında yazın üşümek

Kahve falında yazın üşümek dertlerin son bulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazın üşümek gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında yazın üşümek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, geleceğinizin güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazın yağan kar görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ailesinden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazın ortasında kar yağdığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazın ortasında kar görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazın lapa lapa kar yağdığını görmek her isteklerinin yerine geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yazın mont giymek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazın kazak giymek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir