AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz görüp yüzmek

Kahve falında deniz görüp yüzmek

Kahve falında deniz görüp yüzmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında deniz görüp yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında deniz görüp yüzmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz görüp girememek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz görüp girmemek iç dünyasının zenginleşeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizi görüp girememek dünyasının bir anda değişeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dibi görünen deniz görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz görüp korkmak işlerin çok iyiye gideceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında mavi denizde yüzmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir