AnaSayfa / Genel / Kahve falında nefes nefese kalmak

Kahve falında nefes nefese kalmak

Kahve falında nefes nefese kalmak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, mutlu bir insan olunacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında nefes nefese kalmak gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında nefes nefese kalmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde nefessiz kalmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda nefessiz kalmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında nefessiz kalmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, zor bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nefessiz kaldığını görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Kahve falında havuzda nefessiz kalmak sevdikleri ile bir arada olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir