AnaSayfa / Genel / Kahve falında nefessiz kaldığını görmek

Kahve falında nefessiz kaldığını görmek

Kahve falında nefessiz kaldığını görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, şansın yaver gideceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret eder.

Kahve falında nefessiz kaldığını gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında nefessiz kalmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nefessiz kaldığını görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında nefes nefese kalmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda nefessiz kalmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde nefessiz kalmak çok iyi bir duruma geleceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında suda nefessiz kalmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir