AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kelebek görmek

Kahve falında denizde kelebek görmek

Kahve falında denizde kelebek görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında denizde kelebek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere, fırsatlara veya maceralara yer açmalısınız.

Kahve falında denizde kelebek görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kelebekli toka görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında rengarenk kelebek görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük kelebek görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük mavi kelebek görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek yutmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kelebek görmek elinin darlaşacağına, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir