AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar vermek

Kahve falında anahtar vermek

Kahve falında anahtar vermek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar vermek gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız bazı konularda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında takım anahtarı görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulur.

Kahve falında pembe anahtarlık görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarları atmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında elde anahtar görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında anahtar unutmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar hediye almak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında denize anahtar düşürmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir