AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından halı almak

Kahve falında başkasından halı almak

Kahve falında başkasından halı almak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, amaçlarına nail olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından halı almak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında halı hediye etmek paraya ve mala kavuşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı yıkayanları görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omzunda halı taşımak parasının azalacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında banyoda halı yıkamak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında rulo halı görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının parçalandığını görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalettir.

Kahve falında halıda oturmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında eve halı getirmek maddi gücünün azalacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir