AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde çapa görmek

Kahve falında denizde çapa görmek

Kahve falında denizde çapa görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, iyi anlaşacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, merdiven atlayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde çapa gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Kahve falında denizci çapası görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında denizde çapa görmek huzura kavuşacağına, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize çapa atmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz çapa görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çapaya gitmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çapalanmış toprak görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi çapası görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çapa görmek kimse ile tartışmayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir