AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz çapa görmek

Kahve falında deniz çapa görmek

Kahve falında deniz çapa görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, masumluğunu ispat edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz çapa gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, komşular veya akrabalar hayatınızı kolaylaştıracak önerilerde bulunabilir.

Kahve falında denizde çapa görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında denize çapa atmak pişman olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Kahve falında deniz çapa görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizci çapası görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çapa yapmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çapa görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında çapaya gitmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında çapalanmış toprak görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir