AnaSayfa / Genel / Kahve falında çapaya gitmek

Kahve falında çapaya gitmek

Kahve falında çapaya gitmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zararların üst üste geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında çapaya gitmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında çapaya gitmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi çapası görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında denizci çapası görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz çapa görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında denize çapa atmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çapa yapmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına alamet eder.

Kahve falında çapalanmış toprak görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında denizde çapa görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir