AnaSayfa / Genel / Kahve falında çapa görmek

Kahve falında çapa görmek

Kahve falında çapa görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çapa gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Kahve falında gemi çapası görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çapaya gitmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında deniz çapa görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına inanılır.

Kahve falında çapa görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çapa yapmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında denizde çapa görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Kahve falında denizci çapası görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çapalanmış toprak görmek yokluk içine gireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir