AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde birinden kaçmak

Kahve falında denizde birinden kaçmak

Kahve falında denizde birinden kaçmak kötü gününü de paylaşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, umduklarını bulamayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın planlandığı şekilde gitmemesi sizi üzmesin.

Kahve falında deniz suyundan kaçmak göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde birinden kaçmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında deniz dalgasından kaçmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denizden kaçmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dalgalarından kaçmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, farklı şeyler deneyeceğine inanılır.

Kahve falında denizde yüzerek kaçmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birinden kaçmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir