AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balık yemek

Kahve falında denizde balık yemek

Kahve falında denizde balık yemek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rahat bir hayata başlayacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, bahtın açık olmasına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde balık yemek gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz kenarında balık yemek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında denizde balık yemek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında balığı denize atmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde balık sürüsü görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde yunus balığı görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında balık görmek kolaylık sağlayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde beyaz balık görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz balık görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir