AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde beyaz balık görmek

Kahve falında denizde beyaz balık görmek

Kahve falında denizde beyaz balık görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, şansın önünün kesileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde beyaz balık gördüyseniz:

  • Evdeki sorunların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında denizde beyaz balık görmek iş yaşantısında hırslanacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzen yunus balığı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde çok büyük balık görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı denize bırakmak aynı zamanda da korunup kollanacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında balık yemek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işarettir.

Kahve falında denizde palamut balığı görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize balık atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde fok balığı görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir