AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz balık görmek

Kahve falında deniz balık görmek

Kahve falında deniz balık görmek hayallerine kavuşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz balık gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında denize girmek balık görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde atlayan balık görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde balık gibi yüzmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında berrak denizde balıklar görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde çok büyük balık görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında deniz ve büyük balıklar görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında denizde büyük balık tutmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında deniz dolusu balık görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir